18 september 2022 ´Straatje maken`

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 18 september 2022
13:00 - 15:00

Categorieën Geen Categorieën


Zondag 18 september 2022

Straatje maken is gestolen van Karen Stamper een Engelse kunstenares die veel bezig is met plakken, knippen, schilderen. Ze maakt prachtige schilderijen en collages.
In een challenge bood zij het begrip ‘straatje maken’ aan. Geïnspireerd uit het bezoeken van steden in en buiten Europa. Bij thuiskomst van haar reis maakt ze van alle bewaarde bonnetjes, buskaartjes, entreekaarten gecombineerd met ‘rest papier, een straatje als herinnering.
Nadat ik via de challenge deze gratis workshop had gedaan was ik direct verkocht. Ik bewaar vanaf nu ieder bonnetje, kaartje of bewijs om te kunnen gebruiken. Daarnaast verzamel ik ook enveloppen met vensters, die aan de basis liggen van het maken van een straatje.

Op 20 augustus jl. bleek de pilot workshop een succes, reden genoeg om nog een workshop aan te bieden. We gaan een eigen straatje maken, enveloppen, postzegels, wit papier, gekleurd papier, alles is bruikbaar. Gecombineerd met stiften, verf en kleurpotloden maken we stap voor stap een straatje.

Ik hoop mijn enthousiasme over te brengen en je te inspireren om deze manier van het gebruiken van rest papier om te zetten in gezellige kleurrijke projectjes.

Deze workshop nodigt je uit om je creativiteit ‘aan’ te zetten en lekker te gaan knippen, schuren en plakken.
Samen bouwen we naar een eindresultaat.

Er is volop materiaal aanwezig, maar ben je naar een leuke stad geweest en heb je nog wat folders liggen, neem ze vooral mee. Juist dat zorgt ervoor dat jouw straatje een persoonlijke tintje krijgt.

Deze workshop kost  € 25,00, dit is inclusief materialen en koffie/thee.

Aanvang: 13.00 uur
Einde: 16.00 uur

Geef een reactie