29-1-22 Griekse godinnen workshop in Hillegom

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 29 januari 2022
13:30 - 17:00

Categorieën


De Griekse Mythologie leent zich perfect om te onderzoeken hoe de godinnen in jou leven passen. Welke krachten en uitdagingen ze je brengen en hoe ze je steunen in je psychologische ontwikkeling.

In deze workshop maak je kennis met de 7 godinnen en onderzoek je welke godin je aanspreekt, wie je uitdaagt en naar wie je nieuwsgierig bent!

Jean S. Bolen schreef een boek over de 7 godinnen. Ze omschrijft waaruit de psyche van de verschillende godinnen bestaat en hoe je die kunt herkennen in jezelf.

Artemis – Athena – Aphrodite – Hera – Demeter – Persephone – Hestia

Alle zeven Olympische godinnen komen gedurende je leven een keertje voorbij. Een à twee blijven bij je en vormen je persoonlijkheid. Anderen dagen je uit of vragen om contact te maken en zo een volledige vrouw (lees godin) te zijn/worden.

Na een korte introductie over de 7 dames en een visualisatie maken we een collage.

Vervolgens gebruiken we de SoulCollage® methode om antwoorden en inzichten te ontvangen.

Extra informatie Je werkt in een groep van maximaal 6 deelnemers, De workshop is inclusief materiaal, goodybag, koffie, thee. Je inschrijving is definitief door betaling van de factuur, die je ontvangt na de online aanmelding.

Te laat voor aanmelden? Bel even om te horen wat er ‘last minute’ mogelijk is. Als de workshop vol is, kom je op een wachtlijst. De kosten per workshop zijn € 45,00.

De workshop wordt aangeboden in het prachtige pand van Petra Meiburg in Hillegom

Geef een reactie