20 augustus 2022 ´Straatje maken` (VOL)

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 20 augustus 2022
14:00 - 16:30

Categorieën Geen Categorieën


Straatje maken is gestolen van Karin Stamper een Engelse kunstenares die veel bezig is met plakken, knippen, schilderen. Ze maakt prachtige schilderijen en collages.
In een challenge bood zij het begrip ‘straatje maken’ aan. Geïnspireerd uit het bezoeken van steden in en buiten Europa. Bij thuiskomst van haar reis maakt ze van alle bewaarde bonnetjes, buskaartjes, entreekaarten gecombineerd met ‘rest papier, een straatje als herinnering.
Nadat ik via de challenge deze gratis workshop had gedaan was ik direct verkocht. Ik bewaar vanaf nu ieder bonnetje, kaartje of bewijs om te kunnen gebruiken. Daarnaast verzamel ik ook enveloppen met vensters, die aan de basis liggen van het maken van een straatje.

In deze pilot workshop gaan we een eigen straatje maken, enveloppen, postzegels, wit papier, gekleurd papier, alles is bruikbaar. Gecombineerd met stiften, verf en kleurpotloden maken we stap voor stap een straatje.

Ik hoop mijn enthousiasme over te brengen en je te inspireren om deze manier van het gebruiken van rest papier om te zetten in gezellige kleurrijke projectjes.

Deze workshop nodigt je uit om je creativiteit ‘aan’ te zetten en lekker te gaan knippen, schuren en plakken.
Samen bouwen we naar een eindresultaat.

Er is volop materiaal aanwezig, maar ben je naar een leuke stad geweest en heb je nog wat folders liggen, neem ze vooral mee.
Juist dat zorgt ervoor dat jouw straatje een persoonlijke tintje krijgt.

Aan deze workshop zijn geen kosten verbonden, wel is het fijn om na afloop een bijdrage, naar keuze, in de pot te doen, voor gebruik van materiaal, koffie en thee.

Geef een reactie