Aura reading

Ieder levend wezen heeft een energieveld (aura) om zich heen.

Het energieveld is een open systeem, dit betekent dat de overdracht van energie tussen mensen een natuurlijk en onophoudelijk gebeuren is.

Dit energieveld staat in verbinding met chakra’s en bevat informatie over lichaam en geest. Het aura heeft 7 lagen waarvan er 4 lagen gelezen kunnen worden.

De 7 grote chakra’s bevinden zich op de belangrijkste zenuwknooppunten van ons lichaam, vanwaar ze de doorstroming verzorgen naar de verschillende niveaus van de aura.

In het aura en de chakra’s is van alles te voelen en te zien, denk aan: bijzondere gebeurtenissen, een vergeten herinnering, een vage klacht.

Bij een aura reading richt ik mijn aandacht op de informatie zoals die in het menselijk energieveld zichtbaar is. Ik breng je daardoor in contact met je kracht en wat je nodig hebt om ver te mogen groeien.

Het effect van een aura reading is diepgaand en kan meer inzicht over jezelf en je beweegredenen geven. Een reading bevestigt en versterkt een positief gevoel over jezelf of haalt dat juist naar boven.  Op dieper liggend niveau zal, door ziel-herkenning van wie je werkelijk bent, de levensenergie krachtiger gaan stromen.

Een vervolg op de aura reading is de aura reading kaart. Dit is een uitbreiding op de klassieke aura reading. Dit verloopt volgens het principe van SoulCollage®.

Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer informatie? Klik dan hier.

 

 

 

3 Comments

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s