Thema workshop SoulCollage®

Hoe ga jij om met teleurstelling?

Ken je dat? Had ik afgesproken met een vriendin om ergens op een terrasje bij te kletsen, genietend van een lekker wijntje. Belt ze een half uur voor de afgesproken tijd af?

Of je hebt met veel moeite een kaartje bemachtigt voor een concert, blijkt de zanger van de band een keelontsteking te hebben en gaat het concert niet door. Die ongelofelijke leuke baan die aan je neus voorbij gaat, de trein die net wegrijdt op het moment dat jij op je hakken aan komt rennen. Maar ook, als blijkt dat de liefde van je leven met een andere vrouw wil verder gaan. Legio voorbeelden in het groot en klein die we dagelijks tegenkomen, overwinnen en soms ook niet overwinnen en teleurgesteld blijven.

We hebben er mee te dealen en dat is soms knap lastig.

In de verdiepingsworkshop SoulCollage® op zaterdag 1 juni aanstaande gaan we er dieper op in. Aan de hand van je eigen teleurstelling(en) maak je een kaart en ontdek je wat de boodschap is van de kaart/teleurstelling. Naast het maken van kaarten wordt en veel aandacht besteed aan de 4 groepen die we kennen binnen SoulCollage®. Aan de hand van je meegenomen kaarten, leer je ze in te delen en vertel ik wat je zoals met je kaarten kunt doen.

Is SoulCollage® volkomen onbekend dat nodig ik je uit om op zaterdag 11 mei 2019 een introductieworkshop mee te wonen. We starten om 13.30 uur en ronden de workshop af om 17.00 uur. Je bent welkom in Haarlem vanaf 13.15 uur.

Doe je beide workshops mee dan krijg je een voordeelkorting en betaal je € 40,00. Heb je alleen belangstelling in deze workshop dan betaal je € 25,00. Dit is inclusief koffie, thee, materialen en goodie bag.

 

1 Comment

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s