SoulCollage® en de godin Aphrodite

Zaterdag 29 februari 2020 van 13.30 uur – 17.00

Godin Aphrodite is bepalend voor het plezier dat vrouwen beleven aan liefde, schoonheid, seksualiteit en sensualiteit. Voor een Aphrodite-vrouw zit elke dag vol kansen om te genieten. Een Aphrodite-vrouw leeft in het nu en is in staat van het moment zelf te genieten. Of het nu gaat om een schilderij dat haar raakt, de kleuren en geuren van een bloem, mooie muziek, het warme zand tussen haar tenen, de voorjaarszon op haar huid, ze kan volledig opgaan in een zintuiglijke ervaring. Ze is daardoor in staat om de controle los te laten en zich over te geven aan plezier en met volle teugen te genieten. Ze hangt graag de slingers op en zet met plezier de bloemetjes buiten.

Ontdek in deze workshop, via een visualisatie en het maken van kaarten hoe jouw Aphrodite eruit ziet en wat ze je te vertellen heeft.

Voor deze workshop betaal je een bijdrage van € 40,00 waarvoor je onbeperkt kaarten kunt maken onder het genot van koffie/thee. Alle materialen liggen klaar en bieden je de mogelijkheid om heerlijk te knippen en plakken in je eigen ‘Aphrodite-bubbel’, op zoek naar jouw liefde, schoonheid, seksualiteit en sensualiteit.

Aanmelden kan via mial

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s