De Olympische godinnenreis

Artemis – Athena – Aphrodite – Hera – Demeter – Persephone – Hestia

De Griekse Mythologie leent zich perfect om te onderzoeken hoe de godinnen in jouw werken, welke krachten en uitdagingen ze je brengen en hoe ze je steunen in je psychologische ontwikkeling.

Jean S. Bolen schreef een prachtig boek over de 7 godinnen, waarin ze omschrijft waaruit de psyché van de verschillende godinnen bestaat en hoe je die kunt herkennen in jezelf.

De mythen zijn verhalen met diepe psychologische lagen. Iedere godin vertegenwoordigt een onderdeel van je vrouwelijkheid. Bij de een zal je jezelf volledig herkennen bij de ander afschuw voelen. Alle zeven Olympische godinnen komen gedurende je leven een keertje voorbij. Een à twee blijven bij je en vormen je persoonlijkheid maar dagen je ook weer uit om met de anderen godinnen contact te maken en zo een volledige vrouw (lees godin) te zijn/worden.

De methode SoulCollage® leent zich er goed voor om op creatieve manier collage’s te maken van de onderwerpen die de godinnen vertegenwoordigen.

Een perfecte match om Griekse Mythologie en SoulCollage® samen te laten komen.

De godinnen workshops worden i.v.m. de Corona, via een online PowerPoint presentatie aangeboden.

In januari 2021 start er weer een nieuwe reis. Je kiest zelf welke godin je wilt onderzoeken, instappen kan op ieder moment. Wel is het belangrijk dat je een introductie-workshop SoulCollage® hebt gedaan.

Je kunt natuurlijk ook alle godinnen in beeld te brengen met SoulCollage®.

Reactie van Kato: Sedert midden juni tot midden november 2020 ging ik maandelijks op reis met de Griekse godinnen… van Artemis tot Hestia. Wat was het bijzonder en verrijkend. Dank je wel Anita om me mee te nemen en ik kijk al uit naar het pad dat ik mag bewandelen met de Griekse Goden.

Een reactie van een andere deelnemer: “nu ik kennis heb gemaakt met alle 7 godinnen en ze in beeld heb gebracht, voel ik mij zelfverzekerder en wordt ik blij van mijzelf en weet ik beter waar ik aandacht aan mag geven. Een waardevol cadeau met mooie kaarten als herinnering”.

We starten met de godin Artemis

Dinsdag 12 januari 2021 aanvang 14.00 uur – 16.30 uur

Zaterdag 16 januari 2021 aanvang 14.00 uur – 16.30 uur

Vrijdag 22 januari 2021 aanvang 10.00 uur – 12.30 uur

Wens je meer informatie of wil je aanmelden, graag via de mail