De Olympische reis

We zijn weer terug op de Olympische berg en ontmoeten ditmaal de godin de Demeter.

Godin de Demeter, godin van de vruchtbaarheid, van de landbouw en de gewassen.

Godin Demeter wordt vaak aangeroepen als goddelijke moeder. Demeter was de zuster van Poseidon en de schoonzuster van Hera. Demeter had stiekem een oogje op Zeus en dat wist Hera en deed er alles aan om haar te vernietigen.

Misschien kennen jullie haar van het verhaal over de ontvoering van haar dochter Persephone. De transformatie van de vrouw ligt onder dit verhaal verborgen.

Een belangrijk onderdeel van de workshop wordt gewijd aan dit verhaal, het brengt ons op onderwerpen als: zorg, groei, geven. Vele vrouwen zullen zich herkennen in de godin Demeter.

Ook zal het onderdeel voeding voorbijkomen, Demeter is immers de godin van de landbouw en de gewassen. We vragen ons af welke voeding je graag tot je neemt, maar ook hoe voed jij je geestelijk en spiritueel? Zelfs de visualisatie is geheel afgestemd op voeding.

En ik vertel je wat de Tantaluskwelling is, een herkenbare kwelling die zijn grondslag heeft uit een Grieks verhaal ten tijde van godin Demeter.

In de workshop is veel te ontdekken over deze godin. Na de informatie en visualisatie, breng je dit tot uitdrukking via de creatieve methode van SoulCollage®.

Ontdek in deze online workshop, welke aspecten van de godin je herkent en nog mag onderzoeken.

Bij inschrijving via de mail ontvang je een betalings- en Zoomlink. De workshop duurt ongeveer 2,5 uur en een overzicht van de godin word je nadien toegestuurd.

Jouw bijdrage om mee te kunnen doen is € 20,00. Heb je geen kaarten-hoesjes-afbeeldingen, dan stuur ik je die graag per post, kosten materiaal-en verzendkosten worden berekend.

De data en tijden zijn:

– dinsdag 6 oktober 2020 14.00 – 16.30 uur

– zaterdag 17 oktober 2020 14.00 – 16.30 uur

– vrijdag 30 oktober 2020 10.00 – 12.30 uur