Godin Artemis

Vanaf januari 2021 starten we met de godin Artemis, de eerste godin die je mee neemt op reis door jezelf. Ontdek de godin Artemis, tweelingzus van de god Apollo. Godin van de maan.

Doelgerichtheid is haar belangrijkste eigenschap van Artemis. Ze liet een zilveren boog maken en schoot altijd raak. Artemis leert je om focus op je doel houden. Artemis herinnert je steeds aan je doel en zorgt dat je je niet af laat leiden door de waan van de dag. Een Artemis-vrouw vraagt zich bij elke handeling af: brengt dit mij dichter bij mijn doel? Ze zet iedere dag een stap in de richting van haar doel, zodat ze steeds dichter bij haar doel komt.

Maar ze is meer, ze heeft nog meer mooie eigenschappen waar je kennis mee maakt. Sommigen zal je direct herkennen, andere zijn wat onduidelijk.

Ontdek in deze online workshop, welke aspecten van de godin je herkent en nog mag onderzoeken.

Bij inschrijving via de mail ontvang je een betalings- en Zoomlink. De workshop duurt ongeveer 2,5 uur en een overzicht van de godin word je nadien toegestuurd.

Heb je geen kaarten-hoesjes-afbeeldingen, dan stuur ik je die graag per post, kosten materiaal-en verzendkosten worden berekend.

De ingeplande data en tijden zijn:

Dinsdag 12 januari 2021 14.00 – 16.30 uur

Zaterdag 16 januari 2021 2020 14.00 – 16.30 uur

Vrijdag 22 januari 2021 10.00 – 12.30 uur

Kun je niet op de ingeplande data, zoek dan vooral contact om samen een ander moment in de maand te kiezen.

Wens je meer informatie nodig of wil je graag aanmelden, dat kan via de mail: dokter16@xs4all.nl