Griekse god in jezelf

Na de succesreis met de godinnen door de wouden, steden, eilanden en onderwereld, is het nu tijd om de reis te vervolgen met aan onze zijde de goden:

De Griekse goden laten hun kwaliteiten en krachten aan je zien.

Jean S. Bolen schreef het boek ‘goden in iedere man’. In het boek omschrijft ze waaruit de psyche van de verschillende goden bestaan en welk onderdeel ze zijn in iedere vrouw.

De mythen zijn verhalen met diepe psychologische lagen. Van iedere god zijn mooie verhalen waaruit de karaktereigenschappen van de god (lees mens) naar voren komen. Naast deze eigenschappen komen ook de valkuilen die daar bij horen naar voren.

Door de karaktereigenschappen te onderzoeken, krijg je inzicht. Je leert zien wie de man is achter te oppervlakte. Er wordt aandacht besteed aan de krachtige innerlijke archetypen en aan de dwingende stereotypen, in een poging te begrijpen waar onze conflicten ontstaan en hoe we ermee om kunnen gaan.

Aan de hand van de verhalen over de Oude Grieken en hun goden geef je aandacht aan die eigenschappen die hedendaags nog steeds actueel zijn.

Naast de informatie gebruiken we de creatieve werkvorm SoulCollage®, die zich perfect leent om de Griekse goden in beeld te krijgen.

De workshops worden op de 2e vrijdag van de maand live aangeboden en op de 2e zaterdag van de maand via een online PowerPoint presentatie aangeboden.

Extra informatie Je werkt in een groep van maximaal 4 deelnemers, De workshop is inclusief materiaal, koffie, thee. Je inschrijving is definitief door betaling van de factuur, die je ontvangt na de online aanmelding.

Te laat voor aanmelden? Bel even om te horen wat er ‘last minute’ mogelijk is. Als de workshop vol is, kom je op een wachtlijst. De kosten per workshop zijn € 45,00.

Individuele sessie  Het is mogelijk de reis individueel te volgen. De workshop duurt 2,5 uur en de kosten zijn €80.00. Neem contact op met me om te bespreken wat de mogelijkheden zijn, dokter16@xs4all.nl