Nieuwe Maan

Maandelijks gaat de maan door haar fases heen. Zo ook de fase “nieuwe maan”.

Een mooi moment om de nieuwe maan legging met je SoulCollage® kaarten te leren en toe te passen.

De maan staat voor transformatie. Ze is zo krachtig dat ze oceanen in beweging brengt en licht in de donkere nacht. Elke maanfase heeft een betekenis, maar die van nieuwe maan is het meest bijzondere. De nieuwe maan symboliseert de opkomst van de maan een nieuw begin. Voor jezelf een mooi moment voor een nieuwe start. Je kunt je ontdoen van ballast, nieuwe zaadjes planten en ze mee laten groeien met de maan.

Deze ‘maan-legging’ doe je met je eigen gemaakte kaarten via een zoom-sessie. Vanuit het centrum en de 4 windrichtingen ontvang je de inspiratie, inzichten en antwoorden.

Je wordt volledig begeleid in het proces en de reading wordt genoteerd en nagestuurd.

Deze reading geeft je ruim de tijd om je te verbinden met het magische proces van het lezen van SoulCollage® kaarten en de nieuwe maan.

Reactie van deelnemer Ellis:

Voor het eerst deelgenomen aan de Nieuwe Maan workshop. Het is leuk om te horen hoe belangrijk de Nieuwe Maan is met telkens andere aandachtspunten voor jezelf om aandacht aan te schenken de komende tijd. De kennis en kunde van Anita raakt en verrast. De kaarten hebben een plaatsje in mijn huis voor de komende tijd tot de Volle Maan. Het spelen met de kaarten, weer lezen en bekijken van de kaarten. Tsja gewoon genieten. Dank je wel Anita voor deze mooie ontmoeting en ervaring.