Hoe ik verbinding maakte met Demeter!

Heb jij ook zo genoten van de afgelopen Paasdagen? Samen met gezin, familie, vrienden of juist alleen genietend van de rust.
Mijn eerste Paasdag was heerlijk! Als een echte Demeter heb ik een heerlijke brunch gemaakt voor mijn Lief, kinderen, kleinkinderen en lieve moeder van net 80 jaar. In onze heerlijke tuin, aan een lange tafel vol met eitjes, broodjes, versgeperste jus Orange en zelfgemaakte salades.
Als een volleerde Demeter heb ik iedereen voorzien van voedsel en het naar de zin gemaakt. Een prachtige dag met een gouden randje.

Demeter, de moeder, de voedende godin. De godin die zorgt dat iedereen wordt gevoed en verzorgt. Zij is degene die in haar relaties met anderen zorgzaam, vrijgevig en behulpzaam is. Ze staat met beide benen op de grond, terwijl ze met een mengeling van warmte en nuchterheid doet wat er gedaan moet worden.

“Ik kan niet iedereen helpen, maar ik help wel iedereen die ik kan helpen”, komt van Demeter.

Hoe je de Demeter activeert?

  • Zet je belangeloos in voor anderen;
  • Breng tijd door met (je) kinderen;
  • Geef je planten water of maak een moestuin.

Mijn Demeter heeft zich afgelopen Paasdagen laten zien. Ben jij nieuwsgierig welke godin op dit moment jou activeert en naar welke godin je verlangt/uitreikt?
Kom het ontdekken tijdens een workshop SoulCollage®.

De volgende verdiepingsworkshop De Godin wordt op zaterdag 1 juni 2019 gegeven.