Godinnen retraite maandag 9 mei tot en met vrijdag 13 mei 2022.

Kom tot rust tijdens een creatieve retraite.

Tijdens deze ontspannende retraite kom je helemaal tot rust en maak je kennis met de Griekse Mythologie in combinatie met het SoulCollage® proces.

Deze creatieve retraite is voor alle deelnemers die bekend zijn met de SoulCollage® methode toegankelijk.

Jij bent het middelpunt in deze week. Ik bied je dagelijks, in twee dagdelen, een godin aan en jij kiest wat op dat moment goed voor je is.

Kennis delen over de Griekse Mythologie en het SoulCollage® proces is de drijfveer van deze retraite.

Programma

De retraite start op maandag 9 mei 2022 rond 16.00 uur. Je kunt dan, nadat bent aangekomen de plek verkennen. De kennismaking volgt tijdens een heerlijk diner. Na het eten maken we kennis met de eerste godin, godin Artemis.

Op dinsdag 10 mei 2022starten we de dag met een heerlijke ontbijt.

Om 10.00 uur is het tijd voor de volgende godin, godin Athena.

Na een uitgebreide lunch en een korte wandeling, is het tijd voor de derde godin, godin Aphrodite. We werken ongeveer van 14.00 tot 16.30 uur. Daarna heb je tijd voor jezelf, om op eigen gelegenheid de omgeving te verkennen of te genieten van de rust. We sluiten de dag af met een gezamenlijk diner. In de avond is er ruimte om kaarten te maken en deze kaarten samen te lezen.

Op woensdag 11 mei 2022 ontbijten we wederom rond 09.00 uur, zodat we om 10.00 uur weer aan het werk kunnen. In de ochtend maken we kennis met godin Hera. Na de lunch en (wandel-)pauze ontmoeten we vanaf 14.00 uur godin Demeter en zijn rond 16.30 uur klaar.

We nuttigen het gezamenlijke diner en vervolgen in de avond met godin Persephone. Daarna ronden we samen de dag samen af.

Op donderdag 12 mei 2022 ontbijten we rond 09.00 uur, en we gaan om 10.00 uur weer aan het werk. Deze ochtend besteden we aan de laatste godin, godin Hestia. Na de lunch en (wandel-)pauze starten we vanaf 14.00 uur het afsluitingsprogramma. In het afsluitingsprogramma verbind je alle godinnen met elkaar door middel van een ceremonie en rond je creatieve retraite hiermee af.

We sluiten de dag gezamenlijk af met een feestdiner en desgewenst is er in de avond ruimte voor het maken van kaarten en deze kaarten samen lezen.

Vrijdagochtend 13 mei 2022 ontbijten we om 10.00 uur voor de laatste keer samen en sluiten we de retraite af.

Voor deze retraite is kennis over de Griekse Mythologie geen vereiste. Gun jezelf de ruimte te ontdekken wat de godinnen je te vertellen hebben.

Reserveer nu alvast jouw plek voor de retraite of mail mij voor meer informatie.

***Uiteraard houden we rekening met de voorschriften rondom Corona. Op de locatie kunnen we voldoende afstand houden, Bij mooi weer kunnen we naar buiten en de slaapkamers zijn ruim ingedeeld. *** 

Data

Maandagmiddag 16.00 uur 9 mei 2022 t/m vrijdagochtend 11.00 uur 13 mei 2022.

Tarief


5 dagen/4nachten volledig verzorgd voor (wordt later bekend gemaakt) per persoon.

Wil je samen komen met een vriendin/collega/kennis en vind je het geen probleem om een kamer te delen dan betaal je voor 5 dagen/vier nachten volledig verzorgd, (wordt later bekend gemaakt) per persoon.


Locatie: Wordt later bekend gemaakt.


Inclusief alle materialen en een goodybag voor thuis.


Er zijn maximaal 6 plaatsen beschikbaar, reserveer nu jouw plekje via het formulier

Heb je vragen? Specifieke wensen? Ik hoor het graag!


%d bloggers liken dit: