,20 jarig jubileum
,
In het weekend van 23 en 24 oktober 2021 bestaat SoulCollage® 20 jaar en dat gaan we vieren!!
Over de hele wereld worden in dat weekend in meer dan 50 landen workshops gegeven, met verschillende onderwerpen op verschillende tijdstippen.
Een mooie gedachte, dat wij het hele weekend ‘all over the world’ bezig zijn met SoulCollage®.

In Nederland verzorgen Lucy Schaaphok en ik  op zondagmiddag 24 oktober 2021 14.00 uur gratis een 1,5 uur durende online workshop.

Thema:

‘Ontdek hoe je nog beter voor jezelf kunt zorgen’.

Ken je dat ook dat je soms net even te ver over je eigen grenzen gaat, omdat je niet zo goed voor jezelf zorgt? In deze tijd is er zoveel te doen, rennen we soms van het één naar het ander.

We komen weinig tot rust, omdat we zoveel moeten en vergeten soms onszelf. Op een gegeven moment ga je dat wel voelen en trapt je lijf vanzelf op de rem. Maar dan is het vaak al te laat.

Hoe zorg je er nou voor dat je goed voor jezelf zorgt en dat die rem niet nodig is? Hoe zorg je ervoor dat je met de flow meegaat en voldoende rust, ontspanning en plezier hebt?

Die kennis zit in jezelf, je innerlijke wijsheid weet alle antwoorden en met deze SoulCollage® workshop kun jij deze antwoorden vinden. Op een intuïtieve en creatieve manier ga je aan de slag met dit thema.

Ervaring is niet nodig en je hoeft helemaal niet creatief te zijn om deel te kunnen nemen.

Lucy en ik nemen je mee tijdens deze workshop, zodat jij (nog) beter voor jezelf gaat zorgen.

Doe je mee?
SoulCollage® 20 jaar

Aanmelden graag via onderstaande formulier.

Na aanmelding ontvang je een Zoomlink.

%d bloggers liken dit: