SoulCollage® en de Griekse godin

Hera met granaat - foto Dolly

Artemis – Athena – Hestia – Hera – Demeter – Persephone – Aphrodite

De Griekse Mythologie leent zich perfect om te onderzoeken hoe de godinnen in jouw werken, welke krachten en uitdagingen ze je brengen en hoe ze je steunen in je psychologische ontwikkeling.

Jean S. Bolen schreef een prachtig boek over de 7 godinnen, waarin ze omschrijft waaruit de psyché van de verschillende godinnen bestaat en hoe je die kunt herkennen in jezelf.

De mythen zijn verhalen met diepe psychologische lagen. Iedere godin vertegenwoordigt een onderdeel van je vrouwelijkheid. Bij de een zal je jezelf volledig herkennen bij de ander afschuw voelen. Alle zeven Olympische godinnen komen gedurende je leven een keertje voorbij. Een à twee blijven bij je en vormen je persoonlijkheid maar dagen je ook weer uit om met de anderen godinnen contact te maken en zo een volledige vrouw (lees godin) te zijn/worden.

De methode SoulCollage® leent zich er goed voor om op creatieve manier collage’s te maken van de onderwerpen die de godinnen vertegenwoordigen.

Een perfecte match om Griekse Mythologie en SoulCollage® samen te laten komen.

De godinnen workshops worden i.v.m. de Corona, via een online PowerPoint presentatie aangeboden.

In de maand September maken we kennis met de godin Hera, in Oktober de godin Demeter, in November haar dochter godin Perspehone en in December godin Hestia.

Kijk voor data en tijden op mijn facebookpagina. Je kiest zelf welke godin je wilt onderzoeken, instappen kan op ieder moment. Wel is het belangrijk dat je een introductie-workshop SoulCollage® hebt gedaan.

Je kunt natuurlijk ook alle godinnen in beeld te brengen met SoulCollage®.

Een reactie van een deelnemer: “nu ik kennis heb gemaakt met alle 7 godinnen en ze in beeld heb gebracht, voel ik mij zelfverzekerder en wordt ik blij van mijzelf en weet ik beter waar ik aandacht aan mag geven. Een waardevol cadeau met mooie kaarten als herinnering”.

Inmiddels zijn er een aantal online workshops gegeven en vormen zich groepjes die samen de Olympische reis maken.

Heb jij ook zin om de godinnen te ontdekken?

Graag aanmelden via mail