SoulCollage® en de Griekse godin

Hera met granaat - foto Dolly

Artemis – Athena – Hestia – Hera – Demeter – Persephone – Aphrodite

Zeven godinnen die elk wat te vertellen hebben.

Herken jij jezelf soms niet in je vriendin(nen)? Voel jij je onzeker ? Zoek je bevestiging? Wil je ontdekken welke kwaliteiten er in jouw schuilen en ontdekken je die op het juiste moment kunt inzetten?

In de workshops maak je via informatie, verhalen en visualisatie kennis met de godin.  Zo ontdek je haar krachtdier, symbolen en schaduw. Je doet ervaringen op die je helpen bij de processen waar jij mee worstelt of meer inzicht wilt hebben.

Deze ” godinnen reis” wordt, i.v.m. de Corona, via een online PowerPoint presentatie aangeboden.

In de maand Juni onderzoeken we de godin Artemis, in Juli de godin Athena en in Augustus de godin Aphrodite. Kijk voor data en tijden op mijn facebookpagina. Je kiest zelf welke godin je wilt onderzoeken, instappen kan op ieder moment. Wel is het belangrijk dat je een introductie hebt gehad over SoulCollage®

Je kunt natuurlijk ook alle godinnen in beeld te brengen met SoulCollage®.

Een reactie van een deelnemer: “nu ik kennis heb gemaakt met alle 7 godinnen en ze in beeld heb gebracht, voel ik mij zelfverzekerder en wordt ik blij van mijzelf en weet ik beter waar ik aandacht aan mag geven. Een waardevol cadeau met mooie kaarten als herinnering”.

Inmiddels zijn er een aantal online workshops gegeven en vormen zich groepjes die samen de Olympische reis maken.

Heb jij ook zin om de godinnen te ontdekken?

Graag aanmelden via mail