Vervelen

VervelenHallo lieve vrouw,

De kop van het nieuwe jaar is eraf en we zijn al weer halverwege de maand januari.

Op mijn splinter nieuwe wc kalender van deze week staat een prachtige tekening van Peter van Straaten, die mij aanzette om je een korte mail te schrijven.

Het gaat over vervelen, kun jij in deze Corona tijd je nog vermaken of begint de verveling toe te slaan?

Ik verveel mijzelf nooit, er is altijd wat te doen, teveel om uit te kiezen. Natuurlijk is er bij mij ook wel eens een moment dat ik mij verveel, maar ik koester die momenten. Waarom, zul je je afvragen?

Op het moment dat ik mij verveel, dan krijgt mij creativiteit de ruimte. Ik settel me dan in een lekkere stoel en laat de verveling haar gang gaan.
Allerlei gedachten vliegen door mijn brein en ik weet soms niet op welke ik zal aanhaken. Uiteindelijk, vertrouwende op het proces, wordt het rustiger in mijn hoofd en ervaar ik wie en wat ik werkelijk ben.

Vervelen is gezond, het hoort bij je leven, het is een soort resetknop. Vervelen komt voor het stellen van je doelen of focussen op je taken. Kortom, vervelen is prima.

Mocht jij wel eens vervelen, dan heb ik een tip, bij de volgende keer als jij je verveelt, maak dan een SoulCollage® kaart en ontdek wat die je te vertellen heeft.

Heb je sowieso zin om kaarten te maken of te lezen, kijk eens op mijn website naar de verschillende workshop die ik aanbied,

Liefs,
Anita

Geef een reactie