Samen Spelen

Olympische Spelen

Binnenkort starten de ‘Olympische Spelen’, ditmaal vanuit Japan. Door onder andere de Corona is er veel twijfel geweest of de spelen door moesten gaan. Wel publiek, geen publiek. Iedere dag weer is er wel nieuws over de sporters die mee gaan doen, de organisatie en over Japan. Het houdt de gemoederen stevig bezig. Misschien heeft… Read More

Verjaardag Anita

60 jaar

Afgelopen week ben ik 60 jaar geworden en dat heb ik gevierd in het dorp waar ik geboren ben; Terwolde aan de IJssel aan de overkant van Deventer. Op mijn twaalfde ben ik verhuisd uit dit lieflijke dorpje. Ik heb dus een belangrijk deel van mijn leven in dit dorp doorgebracht, de eerste kinderjaren en… Read More

Kijk naar jezelf

Kijk naar jezelf!

Ik daag mijzelf steeds weer uit om nieuwe vaardigheden te onderzoeken en aan te leren. Soms lukt dat aardig, soms vind ik het helemaal niet leuk. Instagram vind ik bijvoorbeeld erg leuk en ‘speel’ er veel mee. Om dit goed te kunnen uitvoeren ben ik sinds vorige week begonnen met een Instagram cursus. Via een… Read More

%d bloggers liken dit: