Boos

Boosheid

Boosheid Ben jij wel eens boos? Ik ben vaak boos en in het verleden vond ik dat lastig, nu ben ik er blij mee!De laatste tijd komen er veel boeken, over het onderwerp “boosheid”, onder mijn aandacht.In tijdschriften lees ik over dit onderwerp en onlangs heb ik een Webinar bijgewoond over boosheid. Niet voor niets… Read More

Tegen de wind in

We zijn aan de lente begonnen! De krokussen knallen uit de grond en de eerste lammetjes zijn gesignaleerd. Ik heb al een aardige bruine toet gekregen van de gemaakt fietstochten en wandelingen. Heerlijk om buiten te zijn en te genieten van het nieuwe leven. Dat geeft mij energie en werklust. Ondanks de lente wil ik… Read More

Nieuw begin

Als moeder heb ik tijdens mijn opvoeding wel eens een foutje gemaakt. Er waren dagen dat ik geen ‘goede’ moeder was omdat alles misliep. Je kent die dagen vast wel, alles loopt anders en niets lukt. Als zo’n dag ten einde liep en de boys schoon en wel in diepe rust in hun bedje lagen,… Read More

%d bloggers liken dit: