Leven in het hier en nu.

Het ritme van de kerkklok van Notre Dame in d’Oriënt, Pousthomy in Aveyron, Frankrijk. Vakantie 2021Op de plek waar we logeren is totale stilte. Je kunt je hart horen kloppen. Een plek, vlak bij een klooster, waar ieder uur een kerkklok slaat. Alleen er is iets mis met de kerkklok. In de ochtend, als het 8… Read More

Samen Spelen

Olympische Spelen

Binnenkort starten de ‘Olympische Spelen’, ditmaal vanuit Japan. Door onder andere de Corona is er veel twijfel geweest of de spelen door moesten gaan. Wel publiek, geen publiek. Iedere dag weer is er wel nieuws over de sporters die mee gaan doen, de organisatie en over Japan. Het houdt de gemoederen stevig bezig. Misschien heeft… Read More

Verjaardag Anita

60 jaar

Afgelopen week ben ik 60 jaar geworden en dat heb ik gevierd in het dorp waar ik geboren ben; Terwolde aan de IJssel aan de overkant van Deventer. Op mijn twaalfde ben ik verhuisd uit dit lieflijke dorpje. Ik heb dus een belangrijk deel van mijn leven in dit dorp doorgebracht, de eerste kinderjaren en… Read More

%d bloggers liken dit: