Is SoulCollage® je inmiddels bekend en zoek je inspiratie en verdieping?

Dan is een logische volgende stap SoulCollage® in combinatie de Griekse godin.

De Griekse Mythologie leent zich perfect om te onderzoeken hoe de godinnen in jou leven. Welke krachten en uitdagingen ze je brengen en hoe ze je steunen in je psychologische ontwikkeling.

Jean S. Bolen schreef een boek over de 7 godinnen. Ze omschrijft waaruit de psyche van de verschillende godinnen bestaat en hoe je die kunt herkennen in jezelf.

Artemis – AthenaAphroditeHeraDemeterPersephoneHestia

De mythen zijn verhalen met diepe psychologische lagen. Iedere godin vertegenwoordigt een onderdeel van je vrouwelijkheid. Bij de een zal je jezelf volledig herkennen, bij de ander zal je afschuw voelen.

Alle zeven Olympische godinnen komen gedurende je leven een keertje voorbij. Een à twee blijven bij je en vormen je persoonlijkheid. Anderen dagen je uit of vragen om contact te maken en zo een volledige vrouw (lees godin) te zijn/worden.

De workshops worden op de 1e vrijdag van de maand live en op de 1e zaterdag van de maand via een online PowerPoint presentatie aangeboden.

Kosten voor een liveworkshop zijn € 30,00 (inclusief materialen, koffie-thee en verrassing) en voor een online workshop €25,00. Afsluitende godinnen dag € 65,00.

Het belangrijk dat je een introductie-workshop SoulCollage® hebt gedaan.

Reactie van Ellen, volgde de reis van januari 2021 tot en met juli 2021: De godinnenreis is een boeiende innerlijke reis. Elke godin raakte iets in mij aan, mooi om dit te verbeelden in een SoulCollage® en hiermee in gesprek te gaan. Anita begeleidt deze cursus sprankelend vanuit haar gedegen kennis van de mythologie en deze kennis deelt zij graag en enthousiast met ons. Heldere opbouw van de lessen, heerlijk om te doen, een aanrader!

Reactie van Kato: Sedert midden juni tot midden november 2020 ging ik maandelijks op reis met de Griekse godinnen… van Artemis tot Hestia. Wat was het bijzonder en verrijkend. Dank je wel Anita om me mee te nemen en ik kijk al uit naar het pad dat ik mag bewandelen met de Griekse Goden.

Een reactie van een andere deelnemer: “nu ik kennis heb gemaakt met alle 7 godinnen en ze in beeld heb gebracht, voel ik mij zelfverzekerder en word ik blij van mijzelf en weet ik beter waar ik aandacht aan mag geven. Een waardevol cadeau met mooie kaarten als herinnering”.

Heb je de godinnen in beeld? Er is ook een reis voor de “god in jezelf

%d bloggers liken dit: