Griekse godin in jezelf

Griekse-godin-in-jezelf

Is SoulCollage® je inmiddels bekend en zoek je inspiratie en verdieping?

Dan is een logische volgende stap SoulCollage® in combinatie de Griekse godin.

De Griekse Mythologie leent zich perfect om te onderzoeken hoe de godinnen in jou leven. Welke krachten en uitdagingen ze je brengen en hoe ze je steunen in je psychologische ontwikkeling.

Jean S. Bolen schreef een boek over de 7 godinnen. Ze omschrijft waaruit de psyche van de verschillende godinnen bestaat en hoe je die kunt herkennen in jezelf.

ArtemisAthenaAphroditeHeraDemeterPersephoneHestia

De mythen zijn verhalen met diepe psychologische lagen. Iedere godin vertegenwoordigt een onderdeel van je vrouwelijkheid. Bij de een zal je jezelf volledig herkennen, bij de ander zal je afschuw voelen.

Alle zeven Olympische godinnen komen gedurende je leven een keertje voorbij. Een à twee blijven bij je en vormen je persoonlijkheid. Anderen dagen je uit of vragen om contact te maken en zo een volledige vrouw (lees godin) te zijn/worden.

In een workshop maak je kennis met de 7 godinnen en onderzoek je welke godin je aanspreekt, wie je uitdaagt en naar wie je nieuwsgierig bent!

Na een korte introductie over de 7 dames en een visualisatie maken we een collage.

Vervolgens gebruiken we de SoulCollage® methode om antwoorden en inzichten te ontvangen.

Deze volledig verzorgde workshop wordt maandelijks op diverse locaties aangeboden.

Extra informatie Je werkt in een groep van maximaal 6 deelnemers, De workshop is inclusief materiaal, koffie, thee. Je inschrijving is definitief door betaling van de factuur, die je ontvangt na de online aanmelding.

Te laat voor aanmelden? Bel even om te horen wat er ‘last minute’ mogelijk is. Als de workshop vol is, kom je op een wachtlijst.

In het najaar van 2022 start weer de Godinnen reis die bestaat uit 9 momenten:

Dag 1 : middag kennismaken met de godinnen (op de SoulCollage® zolder) – zaterdag 23 juli live of zaterdag 13 augustus 2022 online

Dag 2 : middag Godin Artemis (op de SoulCollage® zolder) – zaterdag 10 september 2022

Dag 3 : middag Godin Athena – zoomsessie – zaterdag 8 oktober 2022

Dag 4 : middag Godin Aphrodite – zoomsessie – zaterdag 12 november 2022

Dag 5 : middag Godin Hera (op de SoulCollage® zolder) – zaterdag 10 december 2022

Dag 6 : middag Godin Demeter – zoomsessie – zaterdag 14 januari 2023

Dag 7 : middag Godin Persephone – zoomsessie – zaterdag 11 februari 2023

Dag 8 : middag Godin Hestia (op de SoulCollage® zolder) – zaterdag 18 maart 2023

Dag 9 : ochtend en middag deel afsluiting godinnen reis met ‘godinnen-dag’ (datum in overleg)

Individuele sessie  Het is mogelijk de godinnenreis individueel te volgen, een workshop duurt 3,5 uur, data worden in onderling overleg gepland.

Neem vooral contact met me op om te bespreken wat de mogelijkheden zijn, dokter16@xs4all.nl

Reactie van Ellen, volgde de reis van januari 2021 tot en met juli 2021: De godinnenreis is een boeiende innerlijke reis. Elke godin raakte iets in mij aan, mooi om dit te verbeelden in een SoulCollage® en hiermee in gesprek te gaan. Anita begeleidt deze cursus sprankelend vanuit haar gedegen kennis van de mythologie en deze kennis deelt zij graag en enthousiast met ons. Heldere opbouw van de lessen, heerlijk om te doen, een aanrader!

Reactie van Kato: Sedert midden juni tot midden november 2020 ging ik maandelijks op reis met de Griekse godinnen… van Artemis tot Hestia. Wat was het bijzonder en verrijkend. Dank je wel Anita om me mee te nemen en ik kijk al uit naar het pad dat ik mag bewandelen met de Griekse Goden.

Een reactie van een andere deelnemer: “nu ik kennis heb gemaakt met alle 7 godinnen en ze in beeld heb gebracht, voel ik mij zelfverzekerder en word ik blij van mijzelf en weet ik beter waar ik aandacht aan mag geven. Een waardevol cadeau met mooie kaarten als herinnering”.

Heb je de godinnen in beeld? Er is ook een reis voor de “god in jezelf