Over de SoulCollage® community

SoulCollage® leren kennen

Tijdens het ontdekken van SoulCollage® leerde ik ook de community van facilitators in Nederland kennen. In eerste instantie was ik niet zo van de community, maar al gauw ervaarde ik de kracht van deze groep vrouwen. Ik leerde hoe fijn het is om je aan te sluiten bij gelijkgestemden en hoe gaaf het is om in de community je kennis te delen.

Jaarlijks komen we meerdere malen samen en genieten van het knippen en plakken, maar ook van de vriendschappen die zijn ontstaan door de jaren heen.

Op SoulCollage®.nl kun je de geplande workshops en informatie vinden van alle actieve facilitators. Ook internationaal kun je facilitators en geïnteresseerden ontmoeten via SoulCollage.com.

Voor mij is de community, waarin zoveel vrouwen zich wereldwijd verbinden aan SoulCollage® en elkaar, een ware aanvulling en een inspiratiebron die steeds weer wordt gevoed en gedeeld.